Turism la înalțime

Pensiunea Muntele Verde este locul ideal pentru petrecerea unui sejur deosebit. Te vei putea bucura de servicii premium, preparate delicioase și acces la piscină, într-o zonă înconjurată de peisaje pitorești, la numai câteva minute de Muntele de Sare și de cea mai mare salină din Europa.

Răcoreste-te în Piscină

În zilele calde de vară, ce poate fi mai plăcut decât puțină atmosferă de mare cu priveliște de munte?

Te poți relaxa și bronza lângă piscină, pe șezlongurile noastre confortabile, sau te poți răcori în apă, bucurându-te în același timp de prospețimea aerului de munte și de priveliștea de vis.

Fără griji, fără stres, doar tu și cei dragi în locul perfect pentru un sejur pe care, mai mult decât sigur, îți vei dori să îl repeți.

Relaxeare la Terasă

Te invităm la terasa noastră! Un loc stilat și confortabil, cu mese umbrite de verdeaţă ce te aşteaptă la o limonadă şi o poveste.

Este un bun prilej pentru o pauză de la ritmul altert de zi cu zi, pentru a-ţi aduce aminte de frumuseţea lucrurilor simple, de serile de răsfăţ şi socializare.

Plutesc în aer voia bună şi apetitul pentru experienţe noi, dar și pentru preparatele din bucătăria tradițional românească, precum și din meniuri internaționale clasice și moderne, însoțite de o selecție de vinuri fine.

Mănăstirea Crasna

Fiecare călător vrea să se bucure de experienţe pozitive în locurile pe care le vizitează.
Fiind amplasată chiar în mijlocul pădurii, Mănăstirea Crasna reprezintă un loc perfect pentru relaxare și reculegere spirituală, un loc în care pacea, liniştea şi frumuseţile naturale predomină mai presus de tot.
Nu este de mirare că atât de mulţi turişti și pelerini vin aici în căutarea unor clipe de pace, departe de tot ce înseamnă stres şi agitaţie.

Salina Slănic - Prahova

La doar câteva minute de pensiune, se află cea mai mare salină din Europa, intitulată și “Locul cu cel mai pur aer din lume”.

Aceasta a fost deschisă vizitării după anul 1970, fiind formată din 15 camere, în formă de trapez, cu un circuit turistic inedit, presărat cu elemente istorice. 

Temperatura constantă de 12 grade C° tot timpul anului, umiditatea de 50%, compoziția aerului bogat în ioni de sodiu, lipsa factorilor alergeni crează un microclimat special constituind un mijloc natural de tratare a afecțiunilor respiratorii.

Trasee Turistice

Dacă doriți o gură de aer proaspăt sau să faceți câteva plimbări prin natură, traseele din jurul stațiunii Slănic Prahova abia așteaptă să fie traversate de excursioniști.

Stațiunea dispune de numeroase trasee turistice precum Pădurea de Brazi, Muntele de sare (sau Grota Miresei), Munții Grohoțiș si Mănăstirea Crasna, iar plimbările pe langă izvoarele cu ape sulfatate și calcice vă vor îndruma către Fântana rece-Sub Cetate, Făntana lui Dușman sau Fântana Gogon.