Termeni și condiții :

1. Politica de rezervare:

Rezervarea se garanteaza din momentul achitarii unui avans de 50% din valoarea totala sau din momentul platii contravalorii unei nopti de cazare in cazul in care se rezerva una sau doua nopti.

Ca si modalitati de plata sunt acceptate plata în numerar (Lei), plata cu card bancar si transferul bancar; in acest ultim caz va rugam sa transmiteti pe email confirmarea platii.

Schimbarea titularului rezervarii trebuie confirmata de catre reprezentantii SC Piatra Verde Turism SRL, iar numele noului titular va fi comunicat pe adresa de e-mail [email protected]. Rezervarile facute trebuiesc confirmate cu minim 24 ore inaintea sosirii, altfel ne rezervam dreptul de a anula rezervarea. La check in, se va face plata pentru 100% din valoarea cazarii.
Pentru organizarea de evenimente, team building, plata se va face conform ofertei. Oaspetii Pensiunii Muntele Verde au obligatia de a prezenta cartea de identitate la receptie si de a lasa o copie a acesteia administratorului pensiunii.

– Check in: 14:00 p.m.
– Check out: 11:00 a.m.

Eliberarea camerei dupa ora 11.00 pana la maxim ora 17.00, presupune achitarea a 50% din tariful intreg de cazare, iar dupa ora 17.00 a tarifului intreg al unei nopti de cazare si se poate accepta in mod special explicit doar de catre administratorul pensiunii si doar daca programul de rezervari permite aceasta optiune.

In cazul grupurilor organizate, rezervarea camerelor se va face impreuna cu un plan de mese.

Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 11.00 pot lasa bagajele la camera de bagaje, pentru un interval de 8 ore fara costuri suplimentare.Bagajele pot fi lasate la camera de bagaje mai mult de 8 ore caz in care se vor percepe cheltuieli de depozitare si doar in situatia in care spatiul alocat permite acest lucru.

Animalele de companie sau pasarile nu sunt acceptate.
Nu este permis accesul cu alimente si bauturi din afara unitatii.
Nu este permis accesul cu alimente si/sau servirea mesei in camera.
Nu este permis fumatul in camera sau in spatiile publice ale unitatii. Fumatul este permis doar in locurile indicate: terasa camerelor, terasa de la intrarea in unitate, locurile unde sunt amplasate scrumiere pentru fumatori.

Achitarea produselor achizitionate, a serviciilor de restaurant sau a oricaror altor alte servicii suplimentare, se efectueaza la momentul efectuarii lor.
Micul dejun nu este inclus in tariful de cazare.
Taxe: TVA 5% inclus. Taxa hoteliera NU este inclusa in tariful de cazare.

2. Politica de anulare sau modifcare a rezervarii:

In cazul anularii sau modificarii rezervarii, inclusiv in cazul pachetelor turistice si ofertelor speciale de Paste Craciun si Revelion, se va percepe o penalitate egala cu valoarea avansului platit. Politica Pensiunii Muntele Verde, in situatia in care renuntati la un numar de zile de cazare din perioada sejurului, in timpul efectuarii acestuia, este de a nu returna contravaloarea serviciilor la care ati renuntat.

Pentru un numar de pana la 5 camere (inclusiv), in conditiile anularii sau modificarii rezervarii cu maximum 14 zile inainte de data de check in, avansul va fi returnat integral.
Pentru un numar de pana la 5 camere (inclusiv), in conditiile anularii sau modificarii rezervarii cu mai putin de 14 zile inainte de data de check in, avansul nu este rambursabil.
In cazul rezervarilor cu un numar mai mare 5 camere, in conditiile anularii sau modificarii rezervarii cu maximum 21 zile inainte de data de check in, avansul va fi returnat integral.
In cazul rezervarilor cu un numar mai mare de 5 camere (inclusiv)In conditiile anularii sau modificarii rezervarii cu mai putin de 21 zile inainte de data de check in, avansul nu este rambursabil.

Schimbarea titularului rezervarii trebuie confirmata de catre reprezentantii SC Piatra Verde Turism SRL, iar numele noului titular va fi comunicat pe adresa de e-mail [email protected].

3. Politica “Copii si persoane extra”:

Tariful afisat este pentru 2 persoane. Intrucat capacitatea camerei este de pana la 4 persoane, la cerere si contra cost, putem suplimenta locurile de cazare pentru inca 1 sau 2 persoane.

Copiii intre 0-7 ani pot beneficia de servicii de cazare gratuite daca impart acelasi pat cu parintii. Pentru cel de-al doilea copil cu varsta de pana la 7 ani, se va achita suma de 70 lei pe noapte.

Pentru varsta de peste 7 ani se plateste suma de 70 lei in. Cazarea copiilor se face doar daca acestia sunt insotiti cel putin de un adult.

Tarifele camerelor afisate pe site-ul nostru, nu includ micul dejun .

Pentru o persoana maxim doua cazate peste numarul standard, numite in continuare “extra”, se va achita suma de 70 lei pe noapte.

In camerele tip “dubla de lux superioara”, in suita de lux si in apartament exista canapele.

Numărul maxim de persoane suplimentare care pot fi cazate intr-o camera, se regaseste pe site-ul pensiunii la sectiunea “Camere”, si se calculeaza ca diferenta intre numarul inscris la “capacitatea de cazare” pentru fiecare camera si numarul standard de persoane(doua persoane).

Puteti primi oaspeti in camera dumneavoastra, cu anuntarea prealabila a administratorului pensiunii, intre orele 08.00 si 20.00, fara costuri suplimentare. In cazul in care oaspetii dumneavoastra sunt primiti intre orele 20.00 si 08.00, pentru acestia aveti obligatia de a asigura achitarea tarifului de cazare aferent, a tuturor produselor consumate si inregistrarea la receptie in Registrul Oaspetilor.

TEL INFO – CONSUMATOR

linie telefonica: 021 9551

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor